24 Mart 2012 Cumartesi

Kötülerde Ağlar 1976 Yeşilçam Figen Han Erotik Macera Filmi Full Online izle


Yapım : 1976 ~ Türkiye
Tür : Macera, Suç
Yönetmen : Yücel Uçanoğlu
Senaryo Yücel Uçanoğlu
Yapımcı : Erdoğan Tilav
Görüntü Yönetmeni : Dinçer Önal
Oyuncular : Salih Kırmızı, Figen Han, Birtane Güngör

KONUSU

Zengin kadınları dolandıran bir kadınla bir erkeğin öyküsü.


Çıplak Ten - Live Flesh - Carne Trémula 1997 Penelope Cruz Erotik/Dram Altyazılı izle




IMDB Puanı: 7.5/10

Yapım: 1997 ~ Fransa , İspanya

Tür: Dram , Erotik , Romantik

Yönetmen: Pedro Almodóvar


Senaryo: Pedro Almodóvar , Jorge Guerricaechevarría , Ray Loriga

Senaryo (Kitap): Ruth Rendell

Yapımcı: Agustin Almodovar

Görüntü Yönetmeni: Affonso Beato

Görüntü Yönetmeni: Alberto Iglesias

Süre: 1 saat 43 dk

Oyuncular: Penélope Cruz , Javier Bardem , Ángela Molina , Francesca Neri , Jose Sancho



Konusu



Victor Plaza kız arkadaşının evine gittiginde hiçte hoş karşılanmaz ve bir kavgaya tutuşurlar..Victor un kız arkadaşı uyuşturucu bağımlısıdır ve kavga çığırdan çıkar ve kız Victor a silah çeker..Kavga sesini duyan iki polis kapıya dayanır..Yanlız polislerin işgüzar davranışları sonucu victor polislerden birini vurur..




Altyazılı








Alternatif 2 Altyazılı Div-x izle

Sevgili - The Lover - L'Amant 1992 Erotik/Dram Filmi Full Online izle +18 Erotik




Yapım : 1992, Fransa / İngiltere / Vietnam

Tür : Romantik/Dram/Erotik


Yönetmen : Jean-Jacques Annaud

Senaryo: Jean-Jacques Annaud, Gérard Brach, Marguerite Duras (Kitap)

Oyuncular : Jane March, Tony Leung Ka Fai, Arnaud Giovaninetti, Melvil Poupaud, Lisa Faulkner

Görüntü Yönetmeni : Robert Fraisse

Müzik : Gabriel Yared

Süre : 1 saat, 55 dk.




Filmin Konusu :



1920'li yılların sonunda Hindiçin… Liseli bir Fransız kız, Mekong nehrindeki bir vapurda zengin bir Çinli ile tanışır ve onun birlikte yolculuk etme teklifini kabul eder. Sonrasında genç kız, adamın garsoniyerine gidecek ve ilk aşkı orada yaşayacaktır. Irklar arası sürtüşmenin, para ve statü gibi değerlerin şekillendirdiği bu tutku dolu ilişki, Çinli adam için ömür boyu unutulmayacak gerçek aşk anlamını taşıyacaktır. Ünlü yazar Marguerite Duras’ın Fransa’nın en önemli edebiyat ödülü Prix Goncourt’a layık görülen ve kendi yaşam öyküsünden izler taşıyan romanından, baş döndürücü güzellikte bir uyarlama ..





Alternatif 1 Orjinal Dilde








Alternatif 2 Div-x Tr Dublaj



Tıkla izle



Alternatif 3



Tıkla izle



Alternatif 4 Div-x Tr Dublaj



Tıkla izle

Torn 2001 Erotik Filmi Full Online izle , Erotik İzle + 18 Erotik Filmleri



Tür: Erotik, Fantezi, +18
Yönetmen: Joe Z. Kay
Süre: 85dk.
Oyuncular: Amenda Peader-Collins, Anka Romensky,
Eli M. Beda, Hardy-Ames Hill

Konusu

Erotizm içerikli yazılar yazan (Peader-Collins) bir kadın, editörüne daha yeni hikayeler bulmak için danışır ve aldığı öneri üzerine kocasıyla birlikte Miami’ye doğru yolculuğa çıkarlar. Burada yaşayacağı deneyimler ve etrafında gördükleri, kendisine yeni hikayeleri için ilham verecektir.

2001 ABD yapımı bir erotik film olan Torn, zengin içeriğiyle beklentileri karşılayan bir yapım.

Fico Chantal 2007 Erotik / Drama Filmi Full Online Tr.Altyazılı izle,


GENRE: Drama
LANGUAGES: English
RUNTiME:97 min
Directed by Tony Marsiglia 2007
CAST:

Erin Brown .... Chantal (as Misty Mundae)
Julian Wells .... Traci
Darian Caine .... Victoria
Andrea Davis .... Lisa
Casey Jones .... Photographer's model
Julie Strain ....


Varolmanın Dayanılmaz Hafifliği 1988, The Unbearable Lightness Of Being, +18 izle



Sinemalar.com Puanı: 6.0/10

IMDB Puanı : 7.4/10

Tür : Romantik / Dram

Yönetmen : Philip Kaufman

Senaryo: Philip Kaufman, Jean-Claude Carrière, Milan Kundera - Milan Kundera (Kitap)


Görüntü Yönetmeni: Sven Nykvist

Müzik: Mark Adler

Yapımcı: Stanley Popovic, Bertil Ohlsson, Saul Zaentz

Gösterim Tarihi: Kasım 1989

Yapım: 1988 / ABD, Fransa, İsviçre

Süre: 173 Dk ..



Oyuncular: Juliette Binoche, Lena Olin, Daniel Day-Lewis, Erland Josephson ~ Anne Lonnberg, Claudine Berg, Derek Delint, Hana Maria Pravda, Jacqueline Abraham-vernier, Judith Atwell



Konusu



Tomas (Daniel Day Lewis) 1960'ların Çekoslavakya'sında yakışıklı ve de oldukça çapkın, başarılı bir doktordur. Çok apolitiktir. Devamlı birlikte olduğu kadınlardan sofistike Sabrina (Lena Olin) ile yeni tanıştığı monogamiden yana olan Tereza (Juliette Binoche),Tomas'ın bir süre kafasını karıştırıyor. İkisini birbiryle tanıştıran Tomas ikisi arasında oluşan arkadaşlıktan etkileniyor. Sovyet tankları Prag'a girince bu üçlünün hayatı bir anda büyük değişimler geçiriyor ..



Milan Kundera'nın dünya çapında tanınan romanı "Varolmanın Dayanılmaz Hafifliği" öncelikle oyuncularının performansıyla ön plana çıkıyor. Film, 1989'da "En İyi Uyarlama Senaryo" dalında Oscar'a aday olmuştu ..






Part 1







Part 2







Part 3



Yabancı Erotik İzle Sade Konulu erotik izle Online Erotik Film izle




Al-Aqsa dérape vers une chaîne érotique polonaise ile LeNouvelObservateur
Sade erotik filmin ismi : Sade Türü : Erotik, +18 Süresi : 1 saat 43 dakikadır sade film hakkindaki yormlarinizi siz izleyiclerimizden bekleriz film isteklerinizi yorum seklinde bizlere bildirebilirsiniz sizler için eLimizden geleni yapmaya onlinefilmkolik.tk ekibi olarak haziriz iyi seyirler dileriz.










Launsu Filmini Online İzle Konulu Erotik Japon Kızlarını Japon Erotik izle









Hate Story Trailer Goes Viral On The Internet -... ile Rajshri






Launsu Güney Kore yapımı Erotik bir film.Filmde bol bol ateşli sevişme sahneleri vardır. Güney Koreliler erotik film pazarına elattılar kimilerine göre uzak doğunun kızları çok tahrik edice bana sorarsanız şayet rus kızlarının üzerine başkasını tanımam eşini kocasını mutlu etmek için elinden gelini yaparlar kulunuz köleniz olurlar.

Ama hem maddi hemde manevi olarak onları tatmin etmeniz gerekirler eğer edemezseniz boynuzu yersiniz. Dünyanın hiç bir yerinde Bizim Türk kızları kadar kaprisli bir kız milleti varmıdır merak konusu doğrusu.
Bence filmi izleyin yorumunuzuda yazın ben çok beyendim siz de beyencekmisnizz bie yorumlarınızı esirgemeyin www.onlinefilmkolik.tk Erotik Fiilmin Adresi



Japon Asya Erotik +18 Filmleri Full Online izle














Japon ve Asya Erotik filmleri izle karsınızdayız filmi keyifle izlemenizi dileriz iyi seyirler :)


Konulu Yabancı Erotik Filmleri Full Online izle




FİLMİN KONUSU :Başarılı bir iş hayatı ve birlikte yaşadığı hoş bir sevgilisi olan Alice web sayfası tasarımları yapan genç ve güzel bir kadındır.Son derece düzenli ve mutlu görünen hayatı, hakkında hiçbirşey bilmediği yakışıklı, etkileyici ve gizemli biri olan Adam ile tanışmasıyla birlikte çok farklı bir biçimde değişmeye başlar

Çıtır Kızlar Yabancı Erotik Film İzle Erotik Konulu Filmi Online izle






















Tür : Erotik
tag : Yabancı Erotik İzle Online Çıtır Kızlar Filmi İzle Bedava Erotik İzle Online yabancı Erotik İzle Full Film İzle online Erotik setret Bedava Erotik İzle Online Erotik İzle İndirmeden Film İzle full film İzle








Konusu : Çıtır Kızlar Filmi 4 bölümden oluşmaktadır filmin süresi 90 dakika filmin katagorisi Gençlik - Erotik Çıtır Kızlar Filminin konusu 20 li yaşların üzerindeki sarışın seksi ve çekici kız Amerika nın önemli ve güzel bir şehrinde doğar ve büyür küçük yaşlardan beri hayalinde ünlü ve herkesin tanıdığı bir besteci ve müzik sözleri yazan bestekar olmak ister Amerikanın ünlü bir gazinosunda sahne almaya başlar çünkü fiziği kadar seside çok güzeldir seksi sarışın genç kızın.Ayrıca aile yapısıda pek iyi ve sağlam değildir anne ve babası yıllar önce boşanmışlar annesinin nerde olduğunu bilmez babası da hasta olduğu için bir hastanede yatar hastaneye gidip babasını eve getirmek ve artık beraber yaşamak ister babası buna çok sevinse de istemez çünkü kızının yaşantısına müdahale etmek istemez
TEK PARÇA

Lütfen okuyun..Tek parça alternatiften video izlerken premium üyelik istendiginde videonun devamını izlemek için yandaki tek parça 2 seçenegine geçiniz ve play tuşuna basınız.Videoda kaçıncı dakikada kaldıysanız video çubuğunu o dakikaya kadar sürükleyiniz.Böylelikle videoyu sorunsuz tam izleyebilirsiniz.Ya da partlı sistem alternatifini deneyiniz.Ortalama her part 15 dk civarıdır.Ya da modeminizi resetleyerek kaldıgınız yerden devam edebilirsiniz.



TEK PARÇA 2

Play tuşuna basınız ve bekleyiniz.Video oynatıcı en iyi şekilde izlemeniz için ayarlanacaktır..


FRAGMAN



günah erotik film izle Türk Erotik Film İzle Yerli Erotik TIKLA İZLE





günah erotik

filmin ismi : Günah

Türü : Romantik, Erotik +18

Süresi : 1 saat 40 dakika

süper 1 erotik film izlemenize degecek iyi seyirler dileriz!!









Sansar +18 Erotik Filmini Full Online izle




Antika kaçakçılarıyla başa çıkmaya çalışan motorcunun başından geçenleri anlatan film yeşilçam avanür tarzında film severlerin hoşlanacağı içerisinde bir iki tane erotik sahne olan film behçet nacarın parladığı film olarak nitelendiriliyor.Macera ve erotik karışımı olan filmi soluksuz izleyeceğinize eminiz.Şimdiden iyi seyirler..
Filmi Pult'Dan izleyebilmek için Close Ad And Watch as A Free User tuşuna basmanız gerekiyor izleseydin grup sizlere iyi seyirler diler filmi full izlemenin tek adresi izleseydin.com>







Testing The Limit Erotik Filmini Full Online izle




Film Konusu:Bir Genç baayanın fantazi dolu anları anlatılan bu filmde Bir çok erotik sahne vardır. .Bu Film erotik Film takipçileri için en çok izlenmesi gereken filmler arasındadır….Tvfilmizle.com iyi seyirler diler….



Tür:Erotik
Uyarı:Alternatif linklerde belli bir dakikadan sonra (60dk,72dk v.b.) film izlerken kesilebilir.Kaldiginiz dakikadan devam etmek icin modemi kapatip acin veya diger alternatiften kaldiginiz dakikadan devam edin.

Alternatif 1





Jan Dara Erotik Filmi Full Online izle




Filmin Konusu :Jan Dara, annesi doğumda öldüğü için daha o an lanetlenmiştir. On üç yaşındayken üvey kız kardeşi onu işlemediği bir tecavüzle suçlayınca, evini terk etmek zorunda kalır. Yıllar sonra hasta babasından intikam almaya döner. 90lı yılların ikinci yarısında Taylandın en önemli yönetmeni sayılan Nonzee Nimibutr, ülkesinin en popüler ve tartışmalı edebi eserlerinin birinden bu erotik dramı yaratmış.…iyi seyirler…


Yönetmen : Nonzee Nimibutr

Yapım Yılı : 2001

Tür : Duygusal

Ülkesi : Tayland

Senaryo : Nonzee Nimibutr

Müzik : Pakawat Waiwitaya

Süresi : 108 Dakika

Suwinit Panjamawat (Jan Dara (teenage)), Santisuk Promsiri (Khun Luang), Christy Chung (Khun Boonlueang), Eakarat Sarsukh (Jan Dara (adult)), Wipawee Charoenpura (Aunt Waad), Patharawarin Timkul (Khun Kaew)

Alternatif 1 Tek Parça







Seksi Ve Çılgın Paris Hilton Erotik Filmi Full Online izle




Film Konusu: Çocukluğundan bu yana aşık olduğu Cristabel’i elde edebilmek için yanıp tutuşan bir adam, erkeklerin köşe bucak kaçtığı bir kıza sevgili bulabilirse, hayalindeki kadına ulaşabilme fırsatı yakalayacaktır.

Hoşlandığı kızın arkadaşına bir erkek ayarlayabilmek için çırpınacak, fakat ona partner bulma konusunda sıkıntı yaşayacaktır.

Paris Hilton’un rol aldığı Seksi ve Çılgın filmini beğenmeniz ümidiyle, iyi seyirler dileriz…Bu Film Erotik Film takipçileri için izlenmeye değer bir filmdir …Tvfilmizle.com iyi seyirler diler….



Tür:Erotik,Romantik, Komedi

Uyarı:Alternatif linklerde belli bir dakikadan sonra (60dk,72dk v.b.) film izlerken kesilebilir.Kaldiginiz dakikadan devam etmek icin modemi kapatip acin veya diger alternatiften kaldiginiz dakikadan devam edin.

Part 1


Part 2


Part 3


Part 4



Part 5




17 Mart 2012 Cumartesi

Yaramaz Romancı Erotik Filmini Full Online izle



Film Konusu:Bu Filmde Darian isminde bir vardır ve bir dergide çalışmaktadır. Bir gün Çalıştığı derginin erotik hikayeler bölümü ilgisini çeker ve bölüm editörüyle görüşür ve kendisinin bir çok erotik hikaye yazabileceğini söyler daha sonra ilk hikayesini lezbiyen ilişkiler hakkında yazar… Erotik film tutkunları için kesinlikle izlenmeye değer bir filmdir.Kesinlikle +18 Dir …



Tür:Erotik

Yapın :2002 -İtalya

Uyarı:Alternatif linklerde belli bir dakikadan sonra (60dk,72dk v.b.) film izlerken kesilebilir.Kaldiginiz dakikadan devam etmek icin modemi kapatip acin veya diger alternatiften kaldiginiz dakikadan devam edin.

Alternatif1




Claire Dolan Erotik filmini Full Online izle




Film Konusu:Claire Dolan Erotik filmi izle keyfi. filmde bolca erotik sahneler bulunmaktadır. iyi seyirler dileriz tv film izle iyi seyirler…





Sıcak Yatak erotik Filmi Full Online izle- Cécilia +18




Film Konusu:Sıcak Yatak erotik Filmi Andre ile evli olan Cécilia, büyük bir malikanede yaşamaktadır. Bir gün malikanenin şöförü ve çalışanları tarafından tecavüze uğrar. Ancak bu durum Cécilia’da farklı duyguların ortaya çıkmasına yol açar. Kocası ile bir anlaşma yaparlar ve bundan sonra cinsel olarak özgür olacaklardır, ama yaşadıkları herşeyi birbirlerine anlatmak şartıyla…





Piyano Öğretmeni Erotik Filmini Full Online İzle



Film Konusu: Bu filmde Benoit Magimel baş rolde oynamaktadır. Bir Romandan uyarlanan bu filmde bir piyano öğretmeninin cinselliğe olan ilgisi ailesiyle yaşadıkları ve öğrenileriyle aralarında geçenler işlenmektedir….. Tv film izle iyi seyirler…



Yapım:2001- Almanya

Tür:Dram – Erotik


Süre:110 dakika

Yönetmen:.Michael Hanek

Uyarı:Alternatif linklerde belli bir dakikadan sonra (60dk,72dk v.b.) film kesilebilir.Kaldiginiz dakikadan devam etmek icin modemi kapatip acin veya diger alternatiften kaldiginiz dakikadan devam edin.

Alternatif 1


Alternatif 2




Günahkar Rahibeler Full Online film izle



, Günahkar Rahibeler full izle , Günahkar Rahibeler online filmi izle ,

yabancı erotik filmlerinden bir tanesi olan , Günahkar Rahibeler filmi

online full olarak izleyebilirsiniz,


Alternatif 1



Alternatif 2




16 Mart 2012 Cuma

Erotic Boundaries Erotik Filmini Full Online izle


 Film Erotik içerikli oldugundan ötürü filmde 18 ve yaş üzeri ibaresi vardır 18 yaşından küçükseniz filmi izlemeniz uygun degildir Film konulu erotik olarak hizmetinize sunuluyor hd kalitesindeki film izleyicilerine keyifli dakikalar geçirmesini saglıyor filmde bir adet player kullandık playerde 60 dk uyarısı aldıgınızda modeminize res atarak kaldıgınız yerden devam etmeniz mümkündür iyi seyirler dileriz..

Merhabalar Sitemizden Filmleri Tek Parça Ve Full Halde İzleyebilirsiniz cinevies.com ailesi olarak iyi seyirler dileriz
DAHA KALİTELİ FİLM İZLEYEBİLMEK İÇİN LÜTFEN YORUM YAPINIZ







MegaVİDEO





Tarzan X +18 Erotik Filmi Full Online izle

http://galeri3.uludagsozluk.com/125/tarzan-x_252208.jpg








Filmi izlemek için close Ad and watch as Free User yazan yere tıklayınız. Daha sonra Start Video Nov e tıklayıp filmi izleyebilirsiniz..








Filmi izlemek için close Ad and watch as Free User yazan yere tıklayınız. Daha sonra Start Video Nov e tıklayıp filmi izleyebilirsiniz..


Sümela nın Şifresi Temel Filmini Full Online izle




Film Konusu:Temel karadenizde yaşayan ve hayallerinin peşinden giden Bir Gençtir.Ve bu haliyle tüm köyün Alay konusudur.Temel kalbinin sesini dinleyerek Trabzon’un En zengin ailelerinden Zuhal ‘e Aşık olur..Zuhal ‘in Babası ise Temel’i Kapı dışarı eder..Ve Temel bu hayali için maceralı bir yola girer Tvfilmizle.com İyi Seyirler diler…

Tür Romantik,Komedi



Uyarı:Alternatif linklerde belli bir dakikadan sonra (60dk,72dk v.b.) film izlerken kesilebilir.Kaldiginiz dakikadan devam etmek icin modemi kapatip acin veya diger alternatiften kaldiginiz dakikadan devam edin.

Alternatif 1




Sevişme, Sevişme Sahneleri full Online izle

Sevişme, Sevişme Sahneleri


Yabancı ünlülülerin Sevişme sahneleri ayrıca türk ünlülerin sevişmeleri full izle. Sevişme Sahnesi izle en baştan çıkarıcı sevişme sahnelerini izle.
En tahrik edici sevişme videoları burada. Hepinizi azıdracak olan bu sevişmeler gerçekten çok etkileyici görünüyor. Anne Hathaway, Jennifer Lopez ve daha bir çok yabancı ünlünün sevişme sahnelerini sitemizden izleyebilirsiniz.




Kısa Yerli Erotik Film izle





Sevişme, Sevişme Sahneleri, 6.0 out of 10 based on 11 ratings

Artık Yıl (Annee Bissextile) Erotik Filmini +18 Full Online izle




Film Konusu: Erotik konusunu işeyen Film 2010 Meksika Yapımıdır. Laura oaxaca Adlı kişi geçmişiyle ilgili yaşadığı bunalımlı günleri bir gün sonlandırmaya karar verir ve bunu gerçekleştirmek için yapması gereken şeyleri araştırır..Daha Sonra Laura Artura ile Tanışır Laura Artura Acaba ona geçmişte yaşadığı Acı Günleri unutturabilecekmidir …. Tv film izle iyi seyirler…


Yapım:2010- Meksika

Tür: Erotik

Süre:110 dakika

Yönetmen:Michael Rowe


Uyarı:Alternatif linklerde belli bir dakikadan sonra (60dk,72dk v.b.) film kesilebilir.Kaldiginiz dakikadan devam etmek icin modemi kapatip acin veya diger alternatiften kaldiginiz dakikadan devam edin.

Part1


Part2


Part3


Part4


Part5




Benim Azgın Karım Erotik Filmi Full Online izle




Film Konusu:Hayatlarında Farklılık arayan iki çift bir çok yöntem denerler ,Çılgınca fantaziler yaşarlar bir toplumda kararlarını söylerler ve ortaya birbirinden farklı erotizim içerikl idurumler çıkar..Film Orijinal dilinde çevirilmiştir,Erotik Sahne Çok fazladır bu yüzden filmde +18 Yaş sınırlaması vardır….Benim Azgın Karım Erotik Film İzlenmeye değer bir film dir… Tvfilmizle.com farkıyla izleyebilirsiniz İyi Seyirler…



Tür: Erotik,Romantik

Uyarı:Alternatif linklerde belli bir dakikadan sonra (60dk,72dk v.b.) film izlerken kesilebilir.Kaldiginiz dakikadan devam etmek icin modemi kapatip acin veya diger alternatiften kaldiginiz dakikadan devam edin.

Alternatif1




Bigas Luna Erotik Filmi Full Online izle




Film Konusu:Bigas Luna Aşkın ve ihanetin anlatıldığı bir filmdir.Film Orijinal dilinde çevirilmiştir,Erotik Sahne Çok fazladır bu yüzden filmde +18 Yaş sınırlaması vardır….Benim Azgın Karım Erotik Film İzlenmeye değer bir film dir… Tvfilmizle.com farkıyla izleyebilirsiniz İyi Seyirler…



Tür: Erotik,Romantik

Uyarı:Alternatif linklerde belli bir dakikadan sonra (60dk,72dk v.b.) film izlerken kesilebilir.Kaldiginiz dakikadan devam etmek icin modemi kapatip acin veya diger alternatiften kaldiginiz dakikadan devam edin.

Part 1



Part 2


Part 3


Part 4


Part 5




Zeynelle Veysel Full Online izle +18 Erotik Aydemir Akbaş

Zeynelle Veysel izle +18 Aydemir Akbaş



Zeynelle Veysel izle +18 Aydemir Akbaş






aydemir akbaş izle,yeşilçam erotik izle,yeşilçam filmleri izle, hd yeşilçam izle,zeynelle veysel izle,+18 Yeşilçam izle
Uyarı:Bu film yetişkin insanların izlemesi için uygundur.18 yaşının altındaki izleyicilerimizin bu konuyu takip etmeleri yasaktır.Yaşı tutmayan izleyicilerimizin konuyu terk etmesi rica olunur. Zeynelle Veysel +18 Yeşilçam Erotik Film full Bedava izle Türü : Erotik Komedi Yapım Yılı & Ülkesi : 1981 Yönetmeni : Aydemir Akbaş Senaryosu : Aydemir Akbaş Yapımcısı : Mehtap Seba Görüntü Yönetmeni : ibrahim Kurt Oyuncular:Aydemir Akbaş,Erdinç Akbaş,Gülden Gül,Özcan Özgür,Nilgün Ceylan,Sema Yıldız,Mehtap Seba,Cevat Kurtuluş,İbrahim Kurt,Arap Celal Zeynelle Veysel filminin konusu:Zeynel ile Veysel beş parasız ama çok iyi geçinen iki çapkın arkadaşlardır. Kadınları ayarlamakta uzman olan bu ikili kendi çaplarında dünyanın keyfini sürmektedirler.Bu iki kafadardan biri zengin bir iş adamına çok benzemesi zaten güzel olan hayatlarını artık para pul içinde geçirmelerini saglayacaktır.Başrollerinde yeşilçam erotik filmlerinin ünlü oyuncusu Aydemir Akbaş ın oynadığı Zeynelle Veysel yeşilçam erotik filmini aşağıdaki tıkla izle linkine tıklayarak full izleyebilirsiniz.

Borderline Erotik Filmi Full Online izle



Yönetmen: Lyne Charlebois

Ülke: Kanada


Tür: Romantik, Dram, Erotik

Rating: 6.6 Borderline (2008) - IMDb

Vizyon Tarihi: 08 Şubat 2008 (Kanada)

Süre: 110 dakika

Dil: Fransızca

Senaryo: Lyne Charlebois, Marie-Sissi Labrèche

Müzik: Benoît Jutras

Görüntü Yönetmeni :Steve Asselin

Yapımcılar:Roger Frappier | Luc Vandal


Görüntü: Renkli

Firma: Max Films Productions

Ödüller: 10 ödül ve 5 adaylık ödüllere bakınız..

Web Sitesi: http://www.borderline-lefilm.ca/

Oyuncular:Isabelle Blais, Jean-Hugues Anglade, Angèle Coutu, Sylvie Drapeau, Laurence Carbonneau






Konusu




bir travma ile dağılmış anne ve anneanne karakterlerinin boğduğu bir çocuğun parçalanmış kişiliğini anlatıyor. Ruhu ve bedeni üzerine düşünen bir kadın… Cinselliği ile karakterinin, gerçek benliğinin gizli savaşında bir kaybeden…Akıl hastanesinde annesini ziyaret edip; “Anne, anne diyorum, ben senin gibi bir kaybeden olmayacağım.” diye çığlık atan gerçek bir kaybeden… Sorunlu bir aile hayatı olan Kiki’nin dramatik hayatını anlatıyor. Ruh hastası bir anne ve hasta bir büyükanne ile hayatını sürdüren Kiki, hayatını seks bağımlısı ama duygudan aşktan yoksun bir kız olarak sürdürmektedir.






Altyazılı











Diğer alternatifler tıkla izle





Tıkla novamov playerle izle






Tıkla videobb playerle izle

Ah Deme Oh De Yeşilçam Erotik +18 Filmi Full Online izle


Yapım :1974, Türkiye
Tür :Macera / Erotik
Yönetmen :Nazmi Özer
Senaryo :Nazmi Özer

Oyuncular :İlhan Daner, Mine Mutlu, İsmail Hakkı Şen, Arap Celal, Zeki Sezer, Yüksel Gözen, Arzu Okay, Remziye Fırtına, Senar Seven, Sermet Serdengeçti, Özden Yula, Özden Yüce

Gösterim Tarihi :1 Ocak 1974


Sogno - Tinto Brass Filmini Full Online izle + 18 Erotik


IMDB Puanı:5.8/10
Yapım:1999 ~ İtalya
Tür:Erotik
Yönetmen:Nicolaj Pennestri
Oyuncular:Yuliya Mayarchuk, Tinto Brass, Mauro Lorenz
Müzik:Paolo Rustichelli
Konusu

Bir kadın plaja gelir ve bikinisini giyip havlu üstüne yatar ve uyur uykusunda bir rüya görür her taraf rengarenk ve kaçarken bir traktörün önünü keser ve adamın meyvaları yere düşer ve bu adam onu kovalar..



Alternatif izle

Tıkla megavideo Playerden Seyret

Tıkla movshare Playerden Seyret

Tıkla videozer Playerden Seyret

Tıkla videobb Playerden Seyret

15 Mart 2012 Perşembe

Yabancı Erotik İzle Sade erotik izle Online Erotik Film TIKLA İZLE




Sade erotik filmin ismi : Sade Türü : Erotik, +18 Süresi : 1 saat 43 dakikadır sade film hakkindaki yormlarinizi siz izleyiclerimizden bekleriz film isteklerinizi yorum seklinde bizlere bildirebilirsiniz sizler için eLimizden geleni yapmaya onlinefilmkolik.tk ekibi olarak haziriz iyi seyirler dileriz.










Lanet Tilki Yabancı Erotik Filmi online izle







erotik film izle,erotik film seyret,yeni erotik filmler,erotizm filmleri,fantazi filmleri,+18 filmler




Film:Curse Of The Erotic Tiki/Erotik Bir Lanet

Yapım:2004

Tür:erotik,+18,konulu erotik,uzun erotik

Dil:Orjinal Dil



Film Hakkında:İnternette başka hiçbir yerli sitede bulamayacağınız türden erotik filmleri paylaşmaya devam ediyoruz.Oldukca keyifli bir film.Bu tür filmlerin devamı gelecek ama yayınladığımız filmlerin altında yorum görememek bizi acaba filmlerden memnun kalınmadımı şekilnde düşündürüyor….Bu tür filmlerin yayınlamaya devam etmemizi istiyorsanız yorumlarınızı bizlerle paylaşınız…İyi seyirler



günah erotik film izle Türk Erotik Film online izle








Tür:Yerli/Yeşilçam Erotik

Oyuncular:Figen Han,Tugay Toksöz

Uyarı:Bu filmi 18 yaşından küçüklerin izlemesi sakıncalı ve yasaktır

.…… ……
@ Yahoo! Video

.…… ……
@ Yahoo! Video

.…… ……
@ Yahoo! Video
.…… ……
@ Yahoo! Video


Strike Erotik Film İzle Yabancı Erotik Strike Filmini İzle




















Filmin Adı : Strike
Filmin Türü : Erotik +18 Film
Film Tags : online Strike filmi izle bedava Strike filmini indirmeden full erotik Online Erotik İzle İndirmeden Strike Bedava Strike Filmini İzle Yabasncı Erotik Strike izle iyi seyirler dileriz film hakkındaki yorumlari bekleriz


Yasal Uyarı : + 18 yaşından küçükler izlemesin saçıncalı içirik Bulunmaktadır














Miranda İtalyan Konulu Erotik Film Online Full izle













Tür : Erotik

Konusu : arkadaşlar bende szin gbi izlecegim şu anda ben izxliyorum kim blir sizde nezaman izliceksniz ama bilidigim tek şey italyanların kızları çok güzel birde erotik fimleri konulu ele alıyorlar yanı adamlar haknı veriyorrr hadiyin szide izleyin yorumlarınızıda yazın bekliyorum tşklerr yorumsuz film izlenimi bütün arkadaşlara selamlar yorumlarınızdan bzi esitmeyinn







14 Mart 2012 Çarşamba

Duvara Karşı Türkçe Erotik Filmi Online İzle +18



























Cahit Tomruk (Birol Ünel) 40 yaşlarında Almanya’da yaşayan, hayattan vazgeçmiş bir Türk’tür. Üstelik duymakta olduğu acıyı dindirmek için kendisini kokain ve alkole vermiştir. Bir gece, bilinçli olarak arabasıyla duvara çarpar ve kıl payı hayatta kalır. Psikiyatri kliniğinde Sibel Güner (Sibel Kekilli) ile tanışır. O da intihar girişinde bulunmuş olan bir Türk’tür. Sibel, Cahit’ten onunla evlenmesini ister, böylece tutucu ailesinin onu bunaltan kurallarından kurtulabilecektir. Cahit başta bu teklifi reddeder ama ardından plana uymayı kabul eder. Plana göre sadece ev arkadaşı hayatı yaşayacak, tamamen bağımsız özel hayatlara ve cinsel yaşamlara sahip olacaklardır. Fakat birbirlerine aşık olmalarıyla durum karmaşık bir hal alır ve Cahit’in Sibel’in sevgililerinden birini kıskanarak öldürmesi ile sonuçlanır. Cahit hapishaneye düşerken, Sibel İstanbul’a gider.Cahit hapisten çıkacak ve onu bulacaktır.


Çıplak Kızlar Sınıfı Erotik Film Online izle 18+















Çıplak Kızlar Sınıfı / Erotik film NAKED GIRLS CLASs filmini izle, bedava türkçe dublaj indirmeden tek link direk erotik canlı indirmeden, NAKED GIRLS CLASs film seyret, film izle

İyi Seyirler Dileriz

Konulsu : arkdaşlar filmin konusundan anlatmaya gerek yok cici japon kızları okula gdiyor vede okulda yaptıkları haylazlıkrazı hiç gizleden sevişmeleri yada normaal hata yaşadıkların erotik hikaueler işte ama bence bu kaçmaz kızlar çok güzel sizden sadce konulara yorum yazmanızız isticem okdar








Erotik Türk Filmi İzle Çılgın Dilber Zerrin Doğan Filmi Online izle







Çılgın Dilber 1979 Zerrin Doğan Filmi Full Hd izle






Film Yapımı: 1979 Türkiye






Film Türü: Erotik






Oyuncular: Zerrin Doğan, Tarik Simsek, Aykut Düz, Gülten Kaya, Tevfik Sen, Yilmaz Kurt






Film Konusu: Timarhaneden kaçan deli bir kadinla sakat ve kambur bir gencin kurduklari dünyanin öyküsü




















Fantezi Geceler - Noturnal Music - Erotik Filmini Full Online izle


Film Türü : Erotik, +18
Film Süresi : 1 s. 12 dk.
Yönetmen:Brad Losenra
Oyuncular:Martin Hevitt, Sam Jones, Deborah Driggs, Angelina Sender

Filmin Konusu

Fantezi kurmanın mükemmel bir dille anlatıldığı bolca erotik sahnesi olan bir film.



Tıkla putlocker Playerden Tr Dublaj Seyret

Benimle Sevişirmisin Feri Cansel Erotik Yeşilçam Filmi Full Online izle


Yapım :1972, Türkiye
Tür :Macera / Erotik
Yönetmen :Nazmi Özer
Senaryo :Bülent Oran

Oyuncular :Feri Cansel, Salih Güney, Ekrem Gökkaya, Danyal Topatan, Hamit Yıldırım, Haydar Karaer, Tevfik Şen, Seyyal Taner

Yapımcı :Aziz Sarıkaya
Görüntü Yönetmeni :Kaya Ererez


VİDEONUN LİNKLERİ SİLİNDİĞİNDEN FİLM SİTEDEN KALDIRILDI..

12 Mart 2012 Pazartesi

Annem izle, Ma Mere izle Erotik/Dram, Full Online izle


Tür:Dram, Erotik
Yönetmen:Christophe Honoré
Senaryo:Georges Bataille, Christophe Honoré
Senaryo (Kitap):Georges Bataille
Yapımcı:Bernard-henri Lévy, Paulo Branco - 2004
Görüntü Yönetmeni:Hélène Louvart
Süre:1 saat 50 dk

Filmin Konusu

Georges Bataille'ın (1897-1962) trajik romanından uyarlanan ve tartışmalar yaratan bu filmde, bir annenin, ergenlik çağındaki oğlunu, seks, alkol ve aşağılamalarla dolu kendi dünyasına çekmesi anlatılıyor...


İlk gençlik çağlarını huzur içinde ve inançlı olarak geçirmekte olan Pierre, büyükannesiyle oturan, kendi halinde bir yeniyetmedir. Tatil ayları geldiğinde, anne-babasıyla buluşmaya Kanarya Adaları'ndaki yazlıklarına gider. Oraya vardığında, birbirinden nefret edip yek diğerine zarar vermeye başlayan evli bir çiftin kaçamaklarıyla karşılaşır. Babasıyla fazla yakınlaşmasa da, annesiyle sıcak bir ilişki kurmaktan hoşlanan Pierre, annesi Hélène'e saygı duyar ve onu, iğrenç bir adamla yaşamak zorunda kalan saf ve iffetli bir kadın olarak görür. Buna rağmen, annesinin sefahat içinde, alkol ve seksle dolu bir yaşam sürdüğünün de farkındadır. Bu arada Hélène de oğluna karşı, ailevi bağların sınırlarını zorlayan bir yakınlık hissetmeye başlamıştır. Babasının bir trafik kazasında ölmesiyle Pierre'in annesine duygusal bağımlılığı artarken, Hélène'in de oğluna karşı arzusu aynı şekilde çoğalır. Pierre, adada kendi yaşındaki yazlıkçı kızlara ilgi duysa da, annesiyle arasında sürekli artan cinsel gerilimle başa çıkması gitgide zorlaşır. Çekici taze dul, geceleri dışarı eğlenmeye çıktığında oğlunu da beraberinde götürmeye başlar ve onu, baştan çıkarıcı metresi Réa ile tanıştırır. Genç Réa, Pierre'i toplu seks partileri ve sefih bir hayatın içine atar. Keder, utanç, cinsel zevkler, tiksinme ve saygının birbirine girdiği bir mahvoluşun hazzında kendini kaybeden Pierre, annesinin elinden geçmiş Hansi adlı genç bir kadında aşkı ve bir yere kadar da dengesini bulur. Ama Hélène, geri dönecektir...


Alternatif 1



Alternatif 2 izle

putlocker Tıkla izle

Alternatif 3 izle



Alternatif 4 izle

sockshare Tıkla izle

Alternatif 5 izle

videobb Tıkla izle

Natalie - 2010 Korean Filmi Full Online İzle +18


Yönetmen:Joo Kyeong-joong
Senaryo :Joo Kyeong-joong
Oyuncular:Lee Seong-jae Joon-hyeok Kim Ji-hoon-I Min-woo Yeon-woo Hyeon-jin Mi-ran Kim Gi-yeon-I Park Hyo-rim
Yapım : 2010
Ülke : Güney Kore
Tür : Romantik, Dram, Gizem
Süre : 88 dakika

Filmin Konusu

Natalie kadın güzellgini ortaya çıkartan bir heykeltraş harikasıdır.. Heykelde yer alan kadının kimligi ise bilinmemektedir. “Natalie” bir sanat sergisinde heykeltraş Hwan Jun – Hyuk tarafından halka tanıtılmıştır. Serginin son gününde Jun-Hyuk bir sanat eleştirmenine modern dans ögrencisi Oh Mi-Ran’ın yaşadığı tutkulu bir aşk hikayesini anlatır.. Sanat eleştirmeni Min-Woo Jun-Hyuk’a Mi-Ranın kendisine aşık oldugunu anlatır.. Jun-Hyuk ve Min-Woo ‘nun Mi-Ran ile ilgili farklı hatıraları vardır ve bu onun etrafındaki sırrın yavaş yavaş ortaya çıkmasına sebep olur..


Alternatif 1 Altyazılı

Tıkla izle

Alternatif 2 Altyazılı

Tıkla izle

Alternatif 3 Altyazılı

Tıkla izle

Ip Man - Yip Man 2008 Aksiyon / Karate Filmi Full Online izle




Yönetmen: Wilson Yip


Yapım: 2008

Ülke: HongKong

Tür : Dövüş , Biyografik , Aksiyon , Savaş , Tarih

Süre : 105 dakika

IMDB Puan : 8.1



Oyuncular: Donnie Yen, (Ip Man) Simon Yam, Zhou Qing Quan Siu-Wong Fan, Jin Shan Zhao Ka Tung Lam, Li Zhao Yu Xing, Master Zealot Lin

You-Nam Wong, Shao Dan Yuan Chen Zhi Hui, Master Liao Sammo Hung Kam-Bo, Hiroyuki Ikeuchi, Miura Mallika Sherawat,



Filmin KONUSU




Bruce Lee'nin Sifu'su (ustası) Ip Man'in (Yip Man)biyografisi Ip Man - The Movie Kung Fu kökenli savunma tekniği WingChun'un 200 yıllık tarihine ışık tutuyor. Yim Wing Chun tarafındanortaya çıkarılan savunma teknikleri bütünü Wing Chun savunmasporlarının aksine gösteri amaçlı yapılan, müsabakaları düzenlenen birspor değil. Rakibe hiç darbe şansı vermeden rakibi bertaraf etme amaçlı Wing Chun'un bu filmde seyirciye eşsiz bir seyir zevki yaşatması bekleniyor...





Türkçe Partlı











Diğer alternatifler tıkla izle



Tıkla novamov Türkçe izle




Tıkla putlocker Türkçe izle



Tıkla videoweed Türkçe izle



Tıkla divxstage Türkçe Divx izle