7 Mart 2012 Çarşamba

Mahremiyet - intimacy Erotik Full online izle +18


Yönetmen : Patrice Chéreau
Senaryo Yazarı : Patrice Chéreau, ...

Tür : Dram , Duygusal , Erotik

Ülke : Fransa , İspanya , İngiltere , Almanya
Süre : 119 dk.

Yönetmen :Patrice Chéreau

Senaryo Yazarı:Patrice Chéreau,Hanif Kureishi
Müzik:Éric Neveux

Görüntü Yönetmeni:Eric Gautier

Vizyon Tarihi: 10.05.2002

Oyuncular:Mark Rylance,Kerry Fox,Marianne Faithfull, Paola Dionisotti, Timothy Spall


Konusu

Claire ve Jay Çarşamba günleri buluşuyorlardı. Yalnızca sevişmek için... Konuşmadan, birbirlerinin vücutlarını ve arzularını paylaşarak. Bir gün Claire ortalarda gözükmedi. .. Jay onun hakkında aslında hiçbir şey bilmediğini ve gizemli sevgilisini ne kadar çok merak ettiğini fark etti.

“Benim Güzel Çamaşırhanem”, “Sammie & Rosie Get Laid-Sammy ve Rosie İşi Pişirdi” gibi eserlerinden tanıdığımız Hanif Kureishi’nin son kitabından uyarlanan ve Fransız yönetmen Patrice Chéreau’nun yönettiği film, Londra’da yaşayan ve günümüz çağına ayak uydurmuş insanlar arasında geçen bir aşk hikayesini anlatıyor. Chereau film için şunları söylüyor “Hanif ile birlikte çalışmaktan çok mutluyum.

Filmin hazırlık aşamasının benim için en eğlenceli yanı bir yıl boyunca her ay Londra’ya gidip onunla fikir alış verişinde bulunmaktı.”
Yönetmenin film çekimleri sırasında gözlemlediği bir başka konu oyuncularına ilişkin: “Başka filmlerin seks sahnelerinin bittiği yerde bu filmin seks sahneleri başlıyordu. Ara verildiğinde Mark bana ne kadar ileri gitmesini istediğimi sordu. Ben de ona gidebildiğin kadar ileri dedim. Sonra Mark ve Kerry arasında uzun bir diyalog geçti. Birbirlerine moral desteği veriyorlardı. Bir seks sahnesinde iki oyuncunun böylesine bir dayanışmaya girdiklerini hiç görmemiştim.

Not : +18 Olmayan Filmi izlemesin



Tıkla videobb Tr Dublaj izle

Tıkla divxstage Tr Dublaj DIVX izle

Tıkla novamov Tr Dublaj izle

Tıkla movshare Tr Dublaj DIVX izle

Tıkla novamov orjinal dilde izle

Tıkla megavideo orjinal dilde izle

Tr Dublaj Partlı izle



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder