29 Mayıs 2012 Salı

A Lot Like Love izle Ashton Kutcher Full izle Aşk Gibi Bir şey izle Online izle (2005) Türkçe Dublaj

Aşk Gibi Birşey filmini izle, A Lot Like Love Filmini Online izleyin, Aşk Gibi Birşey full online seyret full izle, A Lot Like Love filmi online izle, Aşk Gibi Birşey sinema full HD izle, Aşk Gibi Birşey film izle, A Lot Like Love filmini direk izle, Aşk Gibi Birşey Filmi seyret full, Aşk Gibi Birşey Filmini bedava izle, Film A Lot Like Love hd izle

IMDB Puanı 6.4/10

Yapım: 2005 – ABD


Tür: Dram , Komedi , Romantik

Yönetmen: Nigel Cole

Senaryo: Colin Patrick Lynch

Yapımcı: Armyan Bernstein , Kevin J. Messick

Görüntü Yönetmeni: John De Borman

Müzik: Alex Wurman

Süre: 1 saat 47 dk


Gösterim Tarihi: 27 Mayıs 2005 (Türkiye)

Oyuncular

Ashton Kutcher , Ali Larter , Amanda Peet , Taryn Manning , Onlineizleyin.Blogspot.Com, Kathryn Hahn

Filmin Konusu

Yeni mezun Oliver, çarçabuk iş hayatına atılmış yirmili yaşlarında bir gençtir. Yoğun geçen iş hayatı yüzünden sürekli seyahat etmektedir. Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır sözüne inanarak, iş hayatındaki hedeflerinde yalnız olmak istemez Los Angeles`dan New York`a giderken Olive ve Emily arasında bir bağlantı olur..Ancak geçen 7 sene içerisinde defalarca ayrılır ve barışırlar.. Acaba sonuç ne olacaktır?.. Admin Notu; IMDB Puanı düşük olmasına rağmen izleyenlerin Romantik film dalında mükemmel not verdiği bir film izleyip yorumlarınızı bekliyoruz.. iyi seyirler dileriz..



1. İZLEME SEÇENEĞİ:







Bu İZLEME SEÇENİĞİMİZ en sorunsuz olanıdır arkadaşlar. "Close Ad and Watch as Free User" yazısına basınız ardından açılan sayfayı kapatıp “Start Video Now” yazısına bastıktan sonra film başlayacaktır kesintisiz, problemsiz HD kalitesiyle izleyebilirsiniz. Keyifli seyirler..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder