29 Mayıs 2012 Salı

Gününü Göreceksin izle full izle Payback izle online izle (1999) Türkçe DUBLAJ Mel Gibson HD

Gününü Göreceksin filmini izle, Payback Filmini Online izleyin, Gününü Göreceksin full online seyret full izle, Payback filmi online izle, Gününü Göreceksin sinema full HD izle, Gününü Göreceksin film izle, Payback filmini direk izle, Gününü Göreceksin Filmi seyret full, Gününü Göreceksin Filmini bedava izle, Film Payback hd izle

IMDB Puanı 7.0/10

Gösterim Tarihi : 19 Mart 1999


Tür : Aksiyon

Yönetmen : Brian Helgeland

Senaryo : Terry Hayes , Brian Helgeland

Görüntü Yönetmeni : Ericson Core

Müzik : Chris Boardman

Yapım : 1998, ABD , 102 dk.

Oyuncular

Mel Gibson , Greg Henry , Mario Bello , Deborah Unger , Onlineizleyin.Blogspot.Com, Kris Kristofferson


Filmin Konusu

Büyük hayaller içindeki iki soyguncu olan Porter ve Val Resnick soygunlarını yaparlar ama, olaylar beklenenin dışında seyreder. Paranın paylaşılmasını istemeyen Val, Porter`a ihanet eder, karısına ve soygundan alması gereken paya sahip olmak ister. Porter bu yapılanların intikamını almaya kararlıdır.

Mel Gibson, filmdeki Porter rolü için "Şimdiye kadar canlandırdığım en kalpsiz adamdı" diyor. Komplo Teorisi ve Los Angeles Sırları filmlerinin Oscar'lı senaristi Brian Helgeland'ın ilk yönetmenlik denemesi olan Gününü Göreceksin, Richard Stark'ın "The Hunter" adlı kitabından uyarlanmış. Hem yönetmenliğini yaptığı hem de başrolde oynadığı Cesur Yürek filmiyle En İyi Film ve En İyi Yönetmen Oscar'larını kazanan Mel Gibson'u, baştan sona temponun hiç düşmediği bu heyecanlı filmde izlemek yine her zamanki gibi keyifli...iyi seyirler diliyoruz..






FILMIN FRAGMANI:







1. İZLEME SEÇENEĞİ:







Bu İZLEME SEÇENİĞİMİZ en sorunsuz olanıdır arkadaşlar. "Close Ad and Watch as Free User" yazısına basınız ardından açılan sayfayı kapatıp “Start Video Now” yazısına bastıktan sonra film başlayacaktır kesintisiz, problemsiz HD kalitesiyle izleyebilirsiniz. Keyifli seyirler..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder