1 Mayıs 2012 Salı

Fay Grim izle full izle Fay Grim online izle (2006) Türkçe DUBLAJ Fay Grim

"Fay Grim filmini izle", "Fay Grim Filmini Online izleyin", "Fay Grim full online seyret full izle", "Fay Grim filmi online izle", "Fay Grim sinema full HD izle", "Fay Grim film izle", "Fay Grim filmini direk izle", "Fay Grim Filmi seyret full", "Fay Grim Filmini bedava izle", "Film Fay Grim hd izle"

IMDB Puanı 6.4/10

Yapım:2006 - ABD


Tür:Aksiyon, Gerilim, Komedi

Yönetmen:Hal Hartley

Görüntü Yönetmeni:Sarah Cawley

Senaryo:Hal Hartley

Yapımcı:Hal Hartley, Joana Vicente, Martin Hagemann, Mike S. Ryan, Jason Kliot

Süre:118 dk.

Oyuncular

Liam Aiken, Parker Posey, Jasmin Tabatabai, Chuck Montgomery, Onlineizleyin.blogspot.com, Birol Temizyer, D.j. Mendel, Megan Gay


Filmin Konusu

Hal Hartley, başyapıtı on yıl sonra, bu kez New York, Paris ve İstanbul’da geçen gerçeküstü bir devam filmiyle karşımıza çıkıyor. Yüksek tanımlı (HD) dijital video tekniğiyle çekilen bu casusluk gerilimi, ilkine göre daha kapsamlı, politik ve gülünç öğelere sahip. Başkişimiz bu kez Henry’nin karısı, ortadan kaybolan babasına benzemesin diye var gücüyle oğlu Ned’i tek başına yetiştirmeye çabalayan Fay Grim. Ne ki FBI, Henry’nin “İtiraflar” adlı kitabının çeşitli hükümetlerin olumsuz sırlarını ortaya döken siyasi bir itirafname olabileceğini söylediğinde Fay yollara düşüp kitabı ele geçirmeye çalışacak, kendini türlü entrikaların içinde bulacaktır..iyi seyirler diliyoruz..







FILMIN FRAGMANI:








1. İZLEME SEÇENEĞİ:





Bu İZLEME SEÇENİĞİMİZ en sorunsuz olanıdır arkadaşlar. "Close Ad and Watch as Free User" yazısına basınız ardından açılan sayfayı kapatıp “Start Video Now” yazısına bastıktan sonra film başlayacaktır kesintisiz, problemsiz HD kalitesiyle izleyebilirsiniz. Keyifli seyirler..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder