1 Mayıs 2012 Salı

Flypaper izle full izle Çifte Soygun izle online izle (2011) Türkçe ALTYAZILI Çifte Soygun

Flypaper filmini izle, Çifte Soygun Filmini Online izleyin, Flypaper full online seyret full izle, Çifte Soygun filmi online izle, Flypaper sinema full HD izle, Flypaper film izle, Çifte Soygun filmini direk izle, Flypaper Filmi seyret full, Flypaper Filmini bedava izle, Film Çifte Soygun / 2012 hd izle

IMDB Puanı 6.4/10

Yönetmen: Rob Minkoff


Tür: Suç, Komedi

Müzik: Liz Gallacher

Süre: 1saat 23dk.

Oyuncular

Ashley Judd, Patrick Dempsey, Octavia Spencer, Onlineizleyin.blogspot.com, Jeffrey Tambor

Filmin Konusu

Tripp (Patrick Dempsey), bankanın kapanmasına yakın bir saatte yüklü miktar parayı çekmek için bankaya gider. Bu sırada orayı soymaya gelen ve birbirinden haberi olmayan 2 çete bütün işleri değiştirir. Birisi gayet profesyonel hareket eden çetelerden diğeri son derece amatördür. Fakat rehineler ortaktır. İki çete arasında kalan ve banka müdüresi Kaitlin’i kurtarmak isteyen Tripp için zorlu ve komik anlar yaşanacaktır...iyi seyirler diliyoruz..








FILMIN FRAGMANI:







1. İZLEME SEÇENEĞİ:




Bu İZLEME SEÇENİĞİMİZ en sorunsuz olanıdır arkadaşlar. "Close Ad and Watch as Free User" yazısına basınız ardından açılan sayfayı kapatıp “Start Video Now” yazısına bastıktan sonra film başlayacaktır kesintisiz, problemsiz HD kalitesiyle izleyebilirsiniz. Keyifli seyirler..




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder