29 Mayıs 2012 Salı

Avrupa Muhabbeti izle Euro Trip full izle EuroTrip izle online izle (2004) Türkçe DUBLAJ HD

Avrupa Muhabbeti filmini izle, EuroTrip Filmini Online izleyin, Avrupa Muhabbeti full online seyret full izle, EuroTrip filmi online izle, Avrupa Muhabbeti sinema full HD izle, Avrupa Muhabbeti film izle, EuroTrip filmini direk izle, Avrupa Muhabbeti Filmi seyret full, Avrupa Muhabbeti Filmini bedava izle, Film EuroTrip hd izle

Tür : Komedi, Gençlik

Yönetmen : Jeff Schaffer

IMDB Puanı 6.5/10


Senaryo : Alec Berg , David Mandel , Jeff Schaffer

Görüntü Yönetmeni : David Eggby

Müzik : James L. Venable

Yapım : 2004, ABD / Çek Cumhuriyeti , 96 dk.

Oyuncular

Scott Mechlowicz (Scott Thomas) , Onlineizleyin.Blogspot.Com , Jacob Pitts (Cooper Harris) , Kristin Kreuk (Fiona) , Cathy Meils (Bayan Thomas) , Nial Iskhakov (Bert) , Michelle Trachtenberg (Jenny) , Travis Wester (Jamie) , Matt Damon (Donny)

Filmin Konusu

Scott internette çeşitli ülkelerden kişilerle chatlaşmaktadır. Yazıştığı arkadaşlardan birisini Alman asıllı Mike adında bir erkek zanneder fakat Mike aslında Mika adında güzel bir bayandır. Scott, Mika’yı bulmak için Avrupada bir yolculuğa çıkmaya karar vermiştir. Birbirlerine hayatlariyla ilgili tum ayrıntıları yazmışlardır ve böylesine kendi kafasına uygun bir kişiyi bulmuşken kaybetmek istemez buyüzden arkadaşları ile birlikte Londra, Paris, Amsterdam başta olmak üzere tüm avrupayı kapsayan bir maceranın içerisine girerler ve başlarına gelmeyen kalmaz.Dolandırıcılardan sapık kamyon şöförlerine kadar birçok insanla muhatap olurlar.Yolculuk bir noktadan sonra doğu Avrupaya kadar uzanmıştır.Nihayet çolgın grup berline gelmiştir ve aradıklarını bulmaya çok yaklaşmışlardır. Bol mekan çeşitliliği olduğundan dolayı hiç sıkmayan ve kahkahalara boğan çılgın bir gençlik filmi,bazı sahneleri unutulmazlar arasına girebilecek niteliktedir. Gençlik ateşi yoculuk boyunca birçok maceranın yaşanmasına yol açmıştır. Zaman ve mekan tanımayan gençler kilisede bile cinsel ilişkiye girmişlerdir. Macera ve güldürünün dibine vurabileceğiniz bu filmde sıkılmama garantisi verilebilir. Seksi ve bir okadarda güzel olan Mika için Ferhatın şirini bulmak için dağları delmesine gönderme yapar gibi çılgın dostlarımız girilmeik delik gidilmedik avrupa şehri bırakmamışlardır. En sonunda aradığını bulur ve mutlu son... iyi seyirler diliyoruz..







FILMIN FRAGMANI:







1. İZLEME SEÇENEĞİ:






Bu İZLEME SEÇENİĞİMİZ en sorunsuz olanıdır arkadaşlar. "Close Ad and Watch as Free User" yazısına basınız ardından açılan sayfayı kapatıp “Start Video Now” yazısına bastıktan sonra film başlayacaktır kesintisiz, problemsiz HD kalitesiyle izleyebilirsiniz. Keyifli seyirler..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder