29 Mayıs 2012 Salı

Bir Zamanlar Askerdik izle full izle We Were Soldiers izle online izle (2002) Türkçe DUBLAJ Mel Gibson Savaş HD

Bir Zamanlar Askerdik filmini izle, We Were Soldiers / Mel Gibson Filmini Online izleyin, Bir Zamanlar Askerdik full online seyret full izle, We Were Soldiers / Mel Gibson filmi online izle, Bir Zamanlar Askerdik sinema full HD izle, Bir Zamanlar Askerdik film izle, We Were Soldiers / Mel Gibson filmini direk izle, Bir Zamanlar Askerdik Filmi seyret full, Bir Zamanlar Askerdik Filmini bedava izle, Film We Were Soldiers / Mel Gibson hd izle

IMDB Puanı 7.0/10

Gösterim Tarihi : 10 Mayıs 2002

Tür : Savaş / Dram


Yönetmen : Randall Wallace

Senaryo : Randall Wallace , Joseph L. Galloway (Kitap) , Hal Moore (Kitap)

Görüntü Yönetmeni : Dean Semler

Müzik : Nick Glennie Smith

Yapım : 2002, ABD , 120 dk.

Oyuncular

Mel Gibson (Hal Moore) , Madeleine Stowe (Julie Moore) , Sam Elliott (Sergeant Major Basil Plumley) , Greg Kinnear (Major Bruce Crandall) , Chris Klein (Lieutenant Jack Geoghegan)

Filmin Konusu


Kimsenin değiştirmeye gücünün yetemeyeceği bir kararla Amerika, Vietnam ile savaş başlattı...

14 Kasım 1965, Pazar günü sabah 10:48’de Albay Hal Moore ve maiyetindeki askerler, Vietnam’daki Ia Drang Vadisi’ne helikopterlerle indiler. Moore, alana ilk ayak basan kişiydi ve arkasından 400 askeri de onu takip etti, karşılarında, kendilerinden tam beş kat kalabalık bir Vietkong grubu vardı. Birazdan Vietnam Savaşı'nın ilk sıcak teması başlayacaktı. Onlineizleyin.blogspot.com Albay Moore cepheye gitmeden önce, askerlerine cesaret verici bir konuşma yapmış ve alana ilk ayak basan ve en son ayrılan kişinin kendisi olacağını söylemişti.

Bu savaşta farklı kuşaklardan askerler aynı safları paylaşmaktaydılar ve her iki tarafın askerlerinin de, evlerde bekleyen gözü yaşlı sevdikleri vardı.

Ölümün Gölgesi denen vadiye doğru gireceğiz.. Tanrı’yı ne diye çağırdığına veya derisinin rengine aldırmadan yanınızdaki adamın arkasını kollayacaksınız, o da sizinkini . Zorlu ve kararlı bir düşmanla karşılaşacağız. Sizleri evlerinize sağ getirebileceğime söz veremem. Ama şuna yemin ederim ki savaşmaya gittiğimizde alana ilk ayak basan da, ayağını en son çeken de ben olacağım. Hiç kimseyi arkada bırakmayacağım, canlı ya da ölü, eve hepimiz birlikte döneceğiz...iyi seyirler diliyoruz..






FILMIN FRAGMANI:








1. İZLEME SEÇENEĞİ:




Bu İZLEME SEÇENİĞİMİZ en sorunsuz olanıdır arkadaşlar. "Close Ad and Watch as Free User" yazısına basınız ardından açılan sayfayı kapatıp “Start Video Now” yazısına bastıktan sonra film başlayacaktır kesintisiz, problemsiz HD kalitesiyle izleyebilirsiniz. Keyifli seyirler..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder